One Moment In Time-Whitney Houston

안정혜 0 5,183 2007.03.13 13:41
One Moment In Time-Whitney Houston

Each day I live I want to be a day
to give the best of me
I'm only one But not alone
My finest day Is yet unknown

매일같이 내가 최선을 다하는
하루가 되기를 원하면서 살지요
난 혼자이지만 외롭지는 않아요
나의 가장 멋진 날이 아직은 오지않았어요

I broke my heart for every gain
To taste the sweet I faced the pain
I rise and fall, Yet through it all
This much remains

상처도 입었지요 원하는 것을 얻기위해
달콤함을 맛보기위해 고통도 감수했어요
기쁠때도 있고 슬플 때도 있지요,
모든 것을 겪어오면서도 이것만큼은 아직 남아 있어

I want one moment in time
When I'm more than I thought I could be
When all of my dreams are a heartbeat away
And the answers are all up to me

나의 인생에서 한순간을 원해요
내가 생각한 나 이상의 '내'가 되는 순간
내가 꿈꾸던 모든 것들이
내곁에 다가와 있을 때 그해답은 내게 달려있죠

Give me one moment in time
When I'm racing with destiny
Then in that one moment of time
I will feel
I will feel eternity

나의 인생에서 한 순간을 내게 주세요
내가 운명과 경쟁을 하고 있을 때
그러면 그때 그 한 순간에
난 느낄거예요 난 영원히 느낄거예요

I've lived to be, the very best
I want it all No time for less
I've laid the plans Now lay the chance
Here in my hands

난 살아왔어요, 최고가 되기위해
난 모든 것을 원해요 최고가 아닌 것은 안돼요
계획을 세워왔기에 이제 기회를 주세요
여기 내 두 손안에
나의 인생에서 기회를 주세요

You're a winner for a lifetime
If you seize that one moment in time
Make it shine

당신은 인생의 승리자입니다
그 한 순간을 꼭 쥔다면
그 순간을 빛나게해요
나에게 기회를 주세요

I will be I will be
I will be free I will be
I will be free

난 자유로와 질거예요 그렇게 될겁니다
닌 자유로워질겁니다 그렇게할거예요
자유롭게 될거예요

Author

Lv.1  
0 (0%)

등록된 서명이 없습니다.

Comments

페이스북에 공유 트위터에 공유 구글플러스에 공유 카카오스토리에 공유 네이버밴드에 공유